Онлайн видеоматериали и лекции

Създаване на видеоматериали и лекции

Същност на каузата

Подкрепете каузата за изготвяне на ежедневни видеоматериали и лекции „Онлайн видео всеки ден!“

Времето, средствата и направата на всеки видеоматериал са изключително взискателни, за да стигне до хората един качествен и пълноценен продукт. Канал Заедно за 1 в YouTube е насочен именно към ежедневното представяне на образователни и подкрепящи видеа, които да развиват опознавателните, когнитивните и добродетелните способности у човека!

Посока на реализация

Пълна отдаденост към обществото, за да се развиваме Заедно за 1 прекрасно бъдеще. Да си подадем ръка или да предадем информацията нататък. И в двата случая всеки се ангажира да оформи и сътвори с цялата си любов света, който предпочита да преживее. И понеже каквото излъчим – това и ще ни се отрази в отговор, колкото по-отдадени сме и излъчваме желанието си за един благороден и благодарен свят, това и ще се получи. Заедно за 1 реализира мечтани перспективи. Фондация Заедно за 1 подкрепя изготвянето на нови качествени видеоматериали, които да присъстват всеки ден в YouTube канала Заедно за 1! Подкрепят се и се допускат видеата на различни създатели на съдържание в областта на науката, изкуството и творческото израстване!

Етапи на реализация

Развитието и разгръщането на информацията във видеоматериалите ще се осъществява паралелно в две основни направления:

 • аудио-визуален материал, разясняващ основни позиции по културни, образователни, научни теми; теми за личностно развитие и просперитет, свързани както с ефективната адаптация към околната среда, така и за разгръщане на потенциала в духовно-нематериалната сфера;
  – честота на излъчване: ежедневно
 
 • едночасови онлайн семинари/лекции на живо, които да подкрепят, развиват и разгръщат по-доброто усвояване на информацията, представена в ежедневните видеа. Основни теми на тези лекции ще са:
  – Що е материя?
  – Парадокси на пространство-времето?
  – структура на съществуването
  – минало, настояще, бъдеще
  – илюзия ли е реалността
  – маски, филтри, ограничения
  – позитивно или негативно – това е въпросът!
  – сетива и възможности
  – активиране на енергията – практики
  – честота на излъчване: два пъти седмично

Необходими средства

Това е продължителен проект с постоянно развитие и надграждане. В същото време, тъй като Фондация Заедно за 1 е изградена въз основа на единната посока за създаване на благороден и благодарен свят, липсата на подкрепа би показала, че тази кауза в момента не е релевантна за нуждите на съществуващата реалност.
Може да дадете своя принос и да се включите по някой от следните начини:

money, transfer, banking-3630935.jpg

Дарение по банков път

IBAN: BG41UBBS80021031622650
Банка: Обединена Българска Банка
SWIFT/BICUBBSBGSF
Получател: Фондация Заедно за 1
Основание: Дарение кауза Видеоматериали

credit cards, payment, shopping-509330.jpg

Дарение с карта

Тук можете да направите своето плащане с карта!

Scroll to Top